SALJI

0%

100%

Perlindungan Awal

Perlindungan Awal

Suntikan

Suntikan

MAGIC WATER PLUS

MAGIC WATER PLUS

Generasi

Testimonia

Testimonia

catitan

DOUBLE STEM CELL POWER MAZNAH BAHARI COSMETICS LEBIH SELAMAT DARIPADA SUNTIKAN . PUNCA KULIT BERKEDUT :: Tahukah anda apakah yang menjadi punca dan faktor utama yang menyebabkan kulit anda berkedut? Golongan wanita terutamanya sentiasa sibuk membeli pelbagai kosmetik dan membuat rawatan wajah untuk mencegah kedutan tetapi tidak tahu apa punca sebenar kulit anda cepat berkedut. Di sini kami ingin berkongsi dengan anda punca-punca yang menyebabkan kulit anda cepat berkedut; Produk kosmetik Pastinya anda fikir produk kosmetik akan membuat wajah anda kelihatan cantik dan baik, bukan? Tapi cuba fikir sejenak, kerana kosmetik juga boleh menjadi punca utama kedutan pada kulit. Ia adalah kerana kosmetik mempunyai bahan kimia berbahaya yang menyebabkan ia berkedut dalam tempoh tertentu. Malah produk kosmetik organik juga boleh menyebabkan kemudaratan kepada kulit anda. Apa yang terbaik adalah untuk anda tidak bersolek jika ia tidak perlu. Gunakan produk semulajadi untuk menyerlahkan kecantikan anda seperti Produk Maznah Bahari Cosmetics 100 % semulajadi . Terdedah kepada cahaya matahari Tahukah anda bahawa sinaran matahari boleh merosakkan kulit anda dan menyebabkan berlakunya kedutan. Pendedahan cahaya matahari yang terlalu banyak menyebabkan garis-garis halir di sekitar mata dan bibir. Oleh itu, anda dinasihatkan untuk memakai pelindung matahari setiap kali anda melangkah keluar di cahaya matahari untuk mencegah kedutan. Merokok Golongan wanita yang merokok adalah akan lebih cenderung untuk mendapat kedutan di muka. Merokok akan menyebabkan bekalan darah berkurangan di dalam badan justeru ia akan menyebabkan garis-garis halus dan kedutan di sekeliling mata dan bibir. Cara terbaik adalah berhenti dari merokok. Penuaan Punca kedut pada kulit adalah penuaan. Dengan usia semakin meningkat, anda akan kehilangan kelembapan dan keanjalan. Namun kini terdapat pelbagai krim anti penuaan yang boleh membantu anda dalam mengatasi masalah penuaan dan kedutan. Kafein Kedutan apda kulit juga boleh berlaku jika anda mengambil minuman berkafein atau teh berlebihan. Formulasi untuk keremajaan kulit dan kesihatan dalaman . info produk klik http://maznahbaharicosmetics.blogspot.com/ http://www.maznahbahari.webs.com/ Sila hubungi Pn Mas 012-7892422 untuk tempahan dan pertayaan tentang masalah kulit anda !!

Salee aPRIL

Salee aPRIL

set trial jeragat

set trial jeragat
Jeragat sebenarnya memerlukan masa untuk pulih dan bukan semua orang akan dapat kesan yang begitu cepat.Ini bergantung kepada kebolehan sel unit untuk membina semula sel-sel kulit yang telah mati. Bukan semua penggunaan krim jeragat dipasaran sesuai dengan kulit. kebanyakan pengguna silap apabila mereka menggunakan krim berasaskan kimia terutama krim pemutih yang terdiri daripada hydroquinon dan sebagainya. Krim ini membantu hanya sementara sahaja dan kesan sampingan yang akan diterima dalam jangkamasa panjang akan menambah sengsara kepada mereka seperti laipsan kulit mula menipis dan kanser kulit. Makanan dalaman pun amat penting bagi mengatasi masalah jeragat dari dalam , amalkan produk supplemen Dr. Maz FULLMEAL & Dr. Maz NUTRIMILK

Promotion bulan 4

Promotion bulan 4
Saya adalah pelagan yang mengamalkan produk Maznah Bahari Cosmetics selama 3 tahun , masalah kulit saya berjerawat halus akibat mengguna produk pengelupasan yang kuat apabila kulit saya jadi sensitif kemerahan , menipis dan kering ..saya pun berhenti menggunakan produk pengelupasan tersebut . Tapi kulit saya bertambah teruk akibat kekeringan dan kulit berkerut selepas mencuci dengan air saja . Suatu hari saya cuba mencari produk semulajadi di intenet . Maka saya terjumpa produk Maznah Bahari Cosmetics . Saya pun terus talipon Pn Maznah Bahari dan meminta pendapat dengan masalah kulit yang saya hadapi . Atas nasihat Pn. Maznah saya turuti apa yang perlu di amalkan jangan putus asa nak baik kan memang lah makan masa tapi dengan sifat sabar insyallah boleh baik . Mesti kena yakin . Walaupun keadaan macamana pun sifat sabar dan yakin mesti ada ... begitulah kata Pn Maz kepada saya . Terimakasih Pn Maz .. produk yang benar2 kualiti . hubungi Pn Maz 012-7892422 dan untuk info produk http://maznahbaharicosmetics.blogspot.com/

mesti rajin

habibah

habibah

Yati ipoh

Yati ipoh

jeragat tebal

jeragat tebal
Jeragat sebenarnya memerlukan masa untuk pulih dan bukan semua orang akan dapat kesan yang begitu cepat.Ini bergantung kepada kebolehan sel unit untuk membina semula sel-sel kulit yang telah mati. Bukan semua penggunaan krim jeragat dipasaran sesuai dengan kulit. kebanyakan pengguna silap apabila mereka menggunakan krim berasaskan kimia terutama krim pemutih yang terdiri daripada hydroquinon dan sebagainya. Krim ini membantu hanya sementara sahaja dan kesan sampingan yang akan diterima dalam jangkamasa panjang akan menambah sengsara kepada mereka seperti laipsan kulit mula menipis dan kanser kulit. Makanan dalaman pun amat penting bagi mengatasi masalah jeragat dari dalam , amalkan produk supplemen Dr. Maz FULLMEAL & Dr. Maz NUTRIMILK

alah membeli

abang

abang

Maznah

Maznah

stem cell

stem cell

Kembali keremajaan kulit

Kembali keremajaan kulit

kulit cedera produk mengandungi bahan kimia bahaya - hidrokinon

kulit cedera produk mengandungi bahan kimia bahaya - hidrokinon
Bermacam-macam produk saya guna untuk mengatasi masalah kulit wajah saya ,setelah saya amalkan produk luaran dari produk maznahbaharicosmetics iaitu Magic Water Plus , Magic Cream , Set Jerawat . disamping itu saya amalkan produk dalaman Dr.Maz Fullmeal Blueberry Beauty Collagen , Beauty Skin . Memang saya nampak perubahan atas diri saya .Cubalah produk Maznah Bahari memang memuaskan hati si pengguna tak cuba tak tahu , tapi produk ni memang luarbiasa dari yang lain , sebb saya dah guna macam2 produk saya dapat rasai sehinnga sekarang . Terimakasih Pn. Mas sedia membantu masalah saya .

mesti rajin

umur 48

umur 48

jelita

mastura

mastura
Saya adalah pengguna produk Maznah Bahari Cosmetics selama 8 tahun , baru-baru ini saya mencuba Satu Set Collagen Gel yang berharga RM 350 dan dapat percuma satu Set Magic Cream untuk guna waktu malam . Saya bnyak amalkan urutan sendiri di rumah semasa mengamalkan produk rawatan Pn. Maznah Bahari . Memang saya rasai keistimewaan produk Collagen Gel , Magic Water Plus dan Magic Cream benar-benar hebat dan berkesan ... kerana usia saya dan lanjut saya mesti rajin mengamalkanya , untuk mengatasi masalah penuaan yang sering bermain untuk orang yang meningkat usia . Produk maznah Bahari Cosmetics benar benar produk kualiti dan mutu yang tinggi walaupun ada peringkat pengguna yang tak berapa mampu nak amalkan yang RM 350 anda boleh pilih Set Trial Pack RM 115 yang sekarang sedang promosi . Terimakasih Pn. Maz 012-7892422 untuk info produk http://maznahbaharicosmetics.blogspot.com/

bEAUTY cOLLAGEN OFFER

bEAUTY cOLLAGEN OFFER

fiber

fiber

Promosi bluberry

Promosi bluberry

mas

mas
PRODUK KECANTIKKAN DAN PENJAGAAN KULIT , Produk Berteknologi Tinggi Bertaraf Antarabangsa !! Dr. Maz Fullmeal Blueberry Beauty Collagen di Formulasi untuk keremajaan kulit dan kesihatan dalaman . info produk klik http://maznahbaharicosmetics.blogspot.com/ http://www.maznahbahari.webs.com/ PRODUK KECANTIKKAN KULIT TERLARIS NO.1 , PALING DIPERCAYAI DI MALAYSIA SEKARANG !! JUMLAH PENGGUNA SETIA ADALAH MELEBIHI 25, 000 ORANG SETIAP BULAN !!

minuman collagen

minuman collagen

maz

maz

Mai

Mai

Rawatan dalam masa sebulan , kulit saya bersih dan lembut

Rawatan dalam masa sebulan , kulit saya bersih dan lembut

Gee

Gee

epal khasiat

Toksin

Toksin

Rawat Dagu Berlapis

Rawat Dagu Berlapis

membuang air besar sukar

Shasha

Shasha

Foto Promosi

Foto Promosi

Beauty Collagen Minuman

Beauty Collagen Minuman

AYAT

Jeragat sebenarnya memerlukan masa untuk pulih dan bukan semua orang akan dapat kesan yang begitu cepat.Ini bergantung kepada kebolehan sel unit untuk membina semula sel-sel kulit yang telah mati. Bukan semua penggunaan krim jeragat dipasaran sesuai dengan kulit. kebanyakan pengguna silap apabila mereka menggunakan krim berasaskan kimia terutama krim pemutih yang terdiri daripada hydroquinon dan sebagainya. Krim ini membantu hanya sementara sahaja dan kesan sampingan yang akan diterima dalam jangkamasa panjang akan menambah sengsara kepada mereka seperti laipsan kulit mula menipis dan kanser kulit. Makanan dalaman pun amat penting bagi mengatasi masalah jeragat dari dalam , amalkan produk supplemen Dr. Maz FULLMEAL & Dr. Maz NUTRIMILK

Beauty Skin Plus

Beauty Skin Plus

faizal

faizal

AYAT

PRODUK MAZNAH BAHARI COSMETICS ADALAH DIGUBAL OLEH SAINTIS MALAYSIA YANG MAHIR DALAM BIDANG KULIT . TEKNOLOGINYA IALAH MEMBERIKAN KEKUATAN PADA SEL DIDALAM DIRI SESEORANG ITU SUPAYA PRODUKTIF DAN SIHAT SEBAGAIMANA ORANG MASIH MUDA . ITU SEBABNYA SESIAPA YANG MENGAMALKAN MAZNAH BAHARI COSMETICS JANGKAMASA PANJANG AKAN BERTAMBAH SERI , MUDA 10 TAHUN DARI USIANYA DAN KULIT SIHAT DAN GEBU ..

Foundation 1 n 2

Foundation 1 n 2

PUNCA KULIT BERKEDUT

Sel Kulit

“Sel kulit manusia mempunyai jangka hayat terhad, ditambah pula usia yang semakin meningkat selain keadaan persekitaran yang tidak menentu memberi implikasi negatif kepada kulit. “Secara tidak langsung keadaan itu menyumbang kepada kehilangan regangan kulit, menimbulkan kedutan dan sekali gus mempercepatkan proses penuaan,”

MBC

Shahera

Shahera

Yati ipoh

Yati ipoh

mas

mas

Jumaat, 24 Ogos 2012

BELIAN MELALUI POS Express KE DESTINASI ANDA :


  
Layari web
 -------------------------
Ada pertanyaan sila hubungi

Pn. Maz 012-789 2422
_____________________

Bayaran boleh dibuat melalui bank in
atau online transfer kepada akaun syarikat kami

 Maznah Bahari
May Bank AC NO
101030009338

Setelah bayaran dibuat anda bolehlah email atau sms kami  012-789 2241
alamat penuh dan jumlah pembayaran .Penghantaran akan dibuat setelah
kami mengesahkan pembayaran .

Produk-Produk PROMOSI Maznah Bahari Cosmetics yang di poskan melalui perkhidmatan pos ekspress





-----------------------------------------
 
Harga- Harga Yang Di Tawarkan :
 
 

 


 

 
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------
 

Usus Kotor Punca Pelbagai Penyakit
 
  



 
KULIT WAJAH LEBIH SIHAT :


MEMILIKI kulit yang sihat dan menawan adalah impian setiap wanita kerana ia juga gambaran kepada kesihatan dalaman seseorang itu
Justeru memilih produk penjagaan kulit yang baik dapat membantu wanita memiliki kulit wajah yang berseri.
















Bersandarkan prinsip penjagaan kulit bukan semata-mata tentang kecantikan, kemewahan mahupun memanjakan kulit, rangkaian penjagaan wajah,
Maznah Bahari Cosmetics, tampil dengan produk yang membantu wanita memiliki kulit yang sihat dan cantik secara semulajadi . Kecerahan yang asli
dan warna tone yang sekata sudah memuaskan hati pengguna yang telah mengamalkannya .






Dikaji dan dikembangkan oleh saintis malaysia , jenama ini mengejutkan pasaran dengan tidak menggunakan pewarna tiruan, wangian sintetik, alkohol dan
bahan kimia yang bahaya atau minyak mineral. Kesemua bahan ini digunakan dengan kerap dalam industri penjagaan kulit kerana kosnya yang rendah,
biarpun ia dikaitkan dengan pelbagai kesan sampingan berbahaya. Tampil dengan empat produk utama iaitu Magic Water Plus ,
Magic Cream , Dr.Maz Fullmeal dan Beauty Skin ia membantu menyelesaikan beberapa masalah kulit yang kerap dialami wanita.

 
 

Magic Water Plus dan Dr. Maz Fullmeal contohnya, membantu memulihkan kerosakkan pada sel kulit yang sensitif baik yang luaran dan dalaman .

Selain itu, ia juga meningkatkan ciri-ciri perlindungan dan menggalakkan fungsi tisu yang sihat. Penggunaan bahan-bahan botani membantu melegakan




dan menenangkan kulit yang bermasalah dan tertekan.Sementara itu, Magic Water Plus dalam bentuk drop yang mudah digunakan dan memberikan
kelembapan penting di samping membantu melegakan dengan cepat dan melindungi daripada kerengsaan dan ketidakselesaan.


Magic water Plus ini juga membantu kulit untuk pulih daripada kerosakan dan memulihkan fungsi perlindungan .
Magic Cream pula bertujuan memaksimumkan waktu rawatan kulit pada waktu malam bagi mengurangkan garis halus muka dan meningkatkan keserian kulit.


Magic Cream dan Magic Water Plus ini akan merangsangkan penghasilan kolagen agar kulit kekal anjal dan berseri. Kandungan bahan semulajadi
yang terpilih mengembalikan keserian kulit.Pn Maznah Bahari pengguna produk yang terawal dan terkini berkata, dia bersetuju tiada yang lebih
penting daripada memiliki kulit yang sihat secara semulajdi menggunakan tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan .





TESTIMONI : Magic Water Plus & Magic Cream










 







TESTIMONI DARI MELAKA - telah mengamalkan produk maznah bahari cosmetics selama 9 tahun
MAGIC WATER PLUS sesuai untuk kulit bermasalah :
  1. Kulit kusam tak sekata 
  2. Kulit berjeragat dan bintik- bintik hitam
  3. Kulit kering dan kombinasi 
  4. Kulit normal / biasa

 






--------------------------------------------------------------------------------------


  

 


 

 



Sabtu, 4 Ogos 2012

PRODUK TERLARIS DR. MAZ FULLMEAL - MAZNAHBAHARICOSMETICS ( Kekalkan Tenaga Muda Sambil Meniti Usia



KEKALKAN TENAGA MUDA SAMBIL MENITI USIA !!


 
Dari buah-buahan terpilih nantikan kemunculan Dr.Maz Fullmeal Beauty Collagen dan lebih fungsi :







DAPATKAN PRODUK MAZNAH BAHARI COSMETICS LUARAN DAN DALAMAN Blueberry BERRY- BUAH YANG KAYA MANFAAT

 BlueBerry adalah buah yang tumbuh di hutan hujan Amazon. Buah ini telah semakin popular kerana banyak manfaat yang dikandungnya.Acai berry pada mulanya hanya dikongsi oleh orang-orang biasa , namun sekarang keberadaannya telah menyebar hampir ke seluruh dunia.Acai berry tidak hanya tersedia dalam buah segar. Banyak perusahaan farmasi yang mengemasnya dalam bentuk suplemen berupa kapsul.




Diantara sekian banyak manfaat Acai berry, satu manfaat yang paling diutama adalah kemampuannya untuk membantu menurunkan berat badan.Selain itu, Acai berry juga kaya akan antioksidan dan memiliki kemampuan menghilangkan racun dari dalam tubuh.Acai berry mengandung berbagai nutrisi seperti asam lemak sehat, asam amino, karbohidrat, dan banyak lagi yang semuanya dapat mempercepat proses metabolisme.Serat dalam Acai berry juga akan meningkatkan metabolisme dan membantu kerja pencernaan dan usus.Dengan kata lain, Acai berry akan bertindak sebagai pembersih usus besar (colon cleanse) yang akan mengirim akumulasi limbah pada usus besar untuk kemudian luarkan dari tubuh.Berikut adalah beberapa alasan tambahan yang membuat Acai berry menjadi buah yang luar biasa:
 1. Manfaat Acai berry telah diteliti sebelumnya, bahkan sebelum menjadi semakin komersil.
 2. Pengolahan Acai berry umumnya tidak memerlukan bahan kimia yang justru dapat menimbulkan risiko kesihatan tambahan.
 3. Selain mengandung antioksidan, Acai berry juga dapat menurunkan kadar kolesterol.Berita baik lainnya, Acai berry dapat dikongsi oleh semua lapisan umur. Orang muda atau yang berusia akan sama-sama merasakan manfaat dari buah luar biasa ini. Acai berry dianggap menjadi raja dari semua buah-buahan karena nilai gizi yang tinggi. Kandungan antioksidan Acai berry lebih banyak 10 kali  dibanding yang terkandung dalam blueberry. Acai berry juga mengandung berbagai nutrisi lain seperti vitamin A, B, C, dan lainnya.

KEKALKAN TENAGA MUDA SAMBIL MENITI USIA !!












Jumaat, 9 Mac 2012

Adakah Anda JATUH CINTA dengan KECANTIKAN & KEJELITAAN , atasilah dengan Maznah Bahari Cosmetics .















KEKALKAN TENAGA MUDA SAMBIL MENITI USIA ( PRODUK LUARAN & DALAMAN YANG MENJAMINKAN KEJELITAAN )

Magic Water Plus- RM 200.00sm ,



Dr.Maz Fullmeal - RM 180.00sm &  Dr.Maz Nutrimilk RM 65.00sm



Jika toksin terlalu banyak dalam badan, banyak masalah kesihatan boleh menyerang.


1. Sering letih , penat dan lesu tak bermaya
2. Lemah daya tumpuan dan daya ingatan sepenuhnya .
3. Sering alami sembelit dan cirit-birit.
4. Timbulnya masalah kulit seperti jerawat dan tompok hitam.
5. Keguguran rambut dan kuku mudah rapuh.
6. Sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk.
7. Cepat naik marah dan mudah murung.
8. Kitaran haid tidak tak tetap .
9. Sentiasa merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi

INGATAN :


Radikal bebas juga memiliki efek berbahaya lain yang disebut stres oksidatif. Stres oksidatif merupakan penyebab utama penuaan.


untuk produk dalaman makanlah Dr. Maz FULLMEAL berkhasiat baik untuk kecantikan dan kesihatan ia ada dua bentuk iaitu serbuk dan capsul :


KHASIAT Dr. Maz Fullmeal :
  • Membuang toksin dalam badan
  • Membantu merangsang sistem imunisasi bagi melawan sel kanser .
  • Kaya dengan vitamin dan mineral .
  • Anti-oksida yang tinggi .

KEBAHAGIAN LENGKAP !!

Kulit yang gebu , Payu Dara yang lebih anjal , Keyakinan diri yang lebih menawan -

Dr Maz FULLMEAL ternyata merangkumi kesemuanya .

Dr Maz Fullmeal adalah fomula kecantikan berasaskan bahan-bahan semulajadiyang bertindak bagi menyerlahkan kulit yang lebih muda dan anjal . Dr Maz Fullmeal mampu mengaktifkan penghasilan kolagen dari dalam









Selasa, 24 Januari 2012

" ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI " TESTIMONI YANG MENGAMALKAN MAGIC WATER PLUS - Masalah kulit yang dihadapi oleh testimoni


KEHEBATAN PRODUK MAGIC WATER PLUS
Beauty Skin 




TESTIMONI MENGHADAPI MASALAH KULIT YANG SERIUS AKIBAT KOSMETIK  YANG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA (HIDROKINON ) DAN INILAH KESAN-KESAN YANG DIHADAPI OLEH PENGGUNA BILA BERHENTI MENGGUNAKAN PRODUK . 


ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH SEPRTI GAMBAR DIATAS BERTINDAKLAH MEMULIHKAN RAWATAN DENGAN PRODUK SEMULAJADI DENGAN SELAMAT DAN SIHAT .

Saya berasal dari terengganu menghadapi masalah kulit yang serius akibat kosmetik yang mengandungi hidrokinon yang tinggi mengakibatkan kulit saya nipis , kemerahan dan tompok-tompok hitam yang amat ketara bila saya berhenti dari menggunakannya
Sekarang saya amalkan produk dalaman di samping produk luaran . Peringkat awal saya menggunakan Magic Water Plus bersama Set Treatment selama 14 hari kemudian saya truskan step yang kedua dgn produk pigmentation cream ,  beauty cream guna waktu malam dan w cream guna waktu siang .





















                                                       





Rabu, 14 September 2011

KEHILANGAN KOLAGEN SEAWAL UMUR ??

Kajian terkini telah membuktikan bahawa kita mula kehilangan kolagen seawal umur dua puluhan lagi. Garis-garis halus yang mula timbul dikeliling mata disebabkan permukaan kulit yang kering. Garis yang lebih dalam di sudut mata dan mulut pula disebabkan ketidak seimbangan kolagen yang serius.




DAPATKAN PRODUK MAGIC WATER PLUS YANG AMAT BERKESAN PADA PENGGUNA YANG MENGALAMI MASALAH KULIT WAJAH :

SIHAT , CANTIK SEIRING  

  1. BERJERAWAT TERUK AKIBAT PRODUK YANG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA YANG BAHAYA 
  2. JERAWAT SEPERTI BISUL BENGKAK TAK BERMATA , JERAWAT HALUS DAN BERNANAH .
  3. KULIT TAK ANJAL ( COLLAGEN ) , KERING , KUSAM , GELAP DAN KULIT TAK SEKATA .
  4. MENGALAMI GARIS-GARIS HALUS , KEDUT YANG KASAR .
  5. KULIT BERTOMPOK HITAM SETELAH MENGGUNA PRODUK PENGELUPASAN YANG KUAT . 
  6. KULIT NIPIS , KURANG ANJAL DAN GELAP DARI YANG ASAL AKIBAT KOSMETIK YANG MENGANDUNGI HIDROKINON









MAGIC WATER PLUS MENGANDUNGI BAHAN SEMULAJADI SEPERTI 

  • DEIONIZED WATER , BAMBOO EXTRACT , ROSEHIP EXTRACT
  • CACTUS EXTRACT , ALLANTION , ACAI BERRY DAN GLYCERIN




   anda mahu kelihatan muda SEpanjangan...USIA


1 )) RAHSIA KULIT KEKAL MUDA , KEKAL ANJAL DAN SIHAT

Kekalkan kejelitaan anda secara semulajadi tanpa sebarang risiko . Anda pasti menjadi perhatian SETIAP ORANG yang memandang diri anda .
PRODUK ORGANIK TULEN MAGIC WATER pilihan terbaik sesuai untuk semua jenis kulit wanita , lelaki dan  





MAGIC WATER PLUS - Hanya satu penyelesaian untuk wajah 
ANJAL , KEKAL CERAH  & KEKAL LEBIH MUDA



  KINI SETIAP PEMBELIAN   
MAGIC WATER PLUS RM 200.00sm  ( 12ML )




 DAPATKAN PERCUMA SET PENCERAHAN




ANDA BERJIMAT DENGAN RM 88.00 sm
( Promosi berlangsung 1hb September 2011 )

untuk kelihatan cantik anda tidak :
X perlu mengeluarkan modal yang besar 
X perlu membuat suntikan BOTOX 
X perlu menggunakan susuk
X perlu membuat suntikan vitaminc atau collagen
X perlu mengambil sesuatu yang bahaya pada kesihatan

MAZNAH BAHARI COSMETICS - RAHSIA KECANTIKAN SAYA
 


INGAT STEM CELL - INGAT MAGIC WATER PLUS


Lebih berkesan meneutralkan radikal bebas yang merosakkan DNA ,
 penyebab penuaan kulit dan kehilangan kelembapan semulajadi
Penggunaan 2 kali sehari terbukti berkesan malah
mengembalikan  keanjalan kulit , menghilangkan parut jerawat
dan kesan regangan kulit  selepas bersalin
serta mengatasi  masalah kulit kering


   
PRODUK PERAWATAN KULIT WAJAH YANG MENGANDUNG 80% air cactus
 TIDAK MENGANDUNG MERCURY & HYDROQUINON 



Magic Water Plus yang ajaib dapat mengatasi berbagai masalah kulit wajah seperti:
- Jerawat , parut jerawat - Flek hitam / jeragat
- Kerutan kasar dan halus - Pori-pori wajah yang besar
- Lingkaran hitam di keliling mata - Wajah kusam , kering & berminyak - Kulit wajah kasar &  banyak kerutan
 
KEMBALIKAN KECANTIKAN &  KEKALKAN KELEMBAPAN KULIT ANDA DENGAN RAHSIA MAGIC WATER PLUS




KHASIAT ISTIMEWA MAGIC WATER PLUS :
  • Amalan berterusan akan menjadi perhatian setiap orang 
  • Wajah lebih anjal , tegang , gebu , menarik dan mendapat pujian dari tersayang 
  • Melambatkan proses penuaan 
  • Kandungan kolagen semulajadi dalam badan yang tinggi 
  • Dapat menghilangkan jeragat 
  • Dapat menutup pori-pori dimuka 
  • Dapat mengekalkan kejelitaan walaupun sudah berusia tinggi
  • Memulihkan kulit lebih tegang secara semulajadi





Ia kaya dengan kandungan antioksida dan VITAMIN E bagi merawat
penuaan pramatang , jeragat , jerawat , tona tidak sekata dan lingkaran
gelap bawah mata , kulit kering serta kusam malah ia mampu merawat masalah pelbagai masalah kulit seperti radang kemerahan  dan kulit nipis .

KULIT LEBIH HALUS DAN ANJAL WALAUPUN SUDAH BERUSIA - 38 tahun



4 tahun telah mengamalkannya

KEMBALI MUDA DENGAN SEMULAJADI


Kulit Berkedut , Kasar dan Kusam tak sekata .

Kajian terkini telah membuktikan bahawa kita mula kehilangan kolagen seawal umur dua puluhan lagi. Garis-garis halus yang mula timbul dikeliling mata disebabkan permukaan kulit yang kering. Garis yang lebih dalam di sudut mata dan mulut pula disebabkan ketidak seimbangan kolagen yang serius.


 Rebutlah peluang ini. jangan biarkan diri anda kelihatan tua sebelum waktunya.Usia hanya pada angka bukan pada diri anda





   RAHSIA KEKAL MUDA , KEKAL CANTIK
&  KULIT KEKAL SIHAT
W Cream - Memutihkan kulit secara semulajadi







******************************************************************
" MAZNAH BAHARI COSMETICS -
 RAHSIA KEJELITAAN SAYA "




BEDAK ASAS YANG AJAIB SEHINGGA SOLEKAN BERTAHAN SELAMA 14 JAM
KULIT HALUS , MULUS & TANPA BERCAPOK WALAUPUN BERPELUH !!





 DAPATKAN 
MAGIC CREAM  &   FOUNDATION 1n2 -
solekan yang bertahan selama 14 jam .


Guna dengan seponge basah baru caletkan warna hijau hingga rata seluruh muka dan diikuti pula dengan warna coklat . 

***************************************************************


Anda ingin hilangkan parut , tompok hitam dan matikan jerawat dari dalaman ? Inilah penyelesaiannya !!



 ♥♥♥ KECANTIKAN WANITA ADALAH DARI DALAMAN ♥♥♥ CANTIK DALAMAN CANTIK LAGI LUARAN NYA ♥♥♥



Jangan lepaskan peluang ini , macam-macam produk di sediakan dari hujung rambut hingga seluruh badan yang pastinya semulajdi .


 Rahsia kulit anjal dan gebu serta kelihatan muda walaupun sudah berusia 55 tahun
1 tahun telah mengamalkan produk maznah bahari cosmetics





***********************************************

Formula terbaru kini anda pasti kelihatan lebih cantik lebih muda dan lebih yakin dengan keberkesanan foundation 1 n 2
Rahsia Kejelitaan Wanita kini dibongkar!!! ketahui Pelbagai rahsia produk  
"Maznah Bahari Cosmetics " 
lebih menarik untuk anda yang amat pentingkan kecantikan luaran dan dalaman secara semulajadi

BEAUTY SKIN - KEKAL MENYERLAHKAN






**************************************************

2)) RAHSIA TURUN BERAT BADAN SEMULAJDI ? 
NAK SIHAT - CERGAS - KEKAL LANGSING - KEKAL AWET MUDA

PASTI   PENYELESAIANNYA  



DR. MAZ FULLMEAL DAN DR. MAZ NUTRIMILK !!
                         Gabungan buah ACAI BERRY DAN BUAH- BUAHAN yang terpilih

SESUAI UNTUK  DI BULAN PUASA - 
" KENYANG & BERTENAGA "




APAKAH ANTIOKSIDA - sumber pertahanan yang di perlukan oleh badan untuk menentang radikal bebas yang penyebabkan pelbagai penyakit .

AKIBAT RADIKAL BEBAS YANG TIDAK TERKAWAL

* Masalah berat badan yang tak seimbang 
* Masalah pernafasan 
* Tua sebelum usia 
* Kesihatan dan tekanan yang semakin terjejas

Buah Acai Berry - memberi tenaga yang optimum , anti aeging , membunuh sel cancer dan melindungi kesihatan jantung  


Dr. Maz NUTRIMILK - sihat dari dalam



RM 65.00 sm / RM 68.00 ss

Aturan pengambilan :

Penjagaan kesihatan 
1 kapsul~ sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur.





******************************************************************************

Dr. Maz FULLMEAL ( supplemen )

KULIT SAYA BERSERI KEMBALI SEGAR
 DAN KEKAL LEMBUT DISENTUH



KHASIAT ACAI BERRY 
* Membantu merangsang sistem imum dan metabolisme
* Membantu memulihkan penglihatan 
* Membantu meningkatkan tenaga kelakian & wanita dan stamina 
* Memulihkan sel menjadi muda kembali 
* Membantu mengawal tahap gula dalam darah 

ANDA INGIN CANTIK DAN SIHAT DARI DALAM  ?


Anti - Penuaan dan Collagen 
* Membantu memulih kulit yang bermasalah 
* Mencegah kehilangan daya ingatan
* Melambatkan proses penuaan 




RM 180 SM / RM 195 SS - 25 SACHET
Makanan yang berkhasiat dan bertenaga di dunia . Acai merupakan bijirin bertenaga paling baik dan sempurna di alam semulajadi .
       Dr. Maz Fullmeal - amat KAYA dengan ANTIOKSIDAN yang tinggi didunia terbukti berkesan MELAWAN RADIKAL BEBAS punca pelbagai penyakit . Ia juga membekalkan NUTRIENT yang mencukupi untuk tubuh badan . Buah ACAI BERRY dipetik dan diproses dalam tempoh 24 jam kerana menjadikan enak dan lazat . Sesuai juga untuk ibu mengandung dan melahirkan anak .

 KENAPA DETOKSIFIKASI DIPERLUKAN ?


Demi menjaga kesihatan sistem usus untuk membuang toksin atau sisa badan yang berlebihan . Apabila sisa-sisa makanan berkumpul dalam badan tanpa disingkirkan ia akan menjadi toksin dan membebankan organ badan lain untuk bekerja dengan lebih kuat dalam menyingkirkan toksin berlebihan .
* Mungkin anda akan bertanya , saya membuang air besar setiap hari ?


Adakah badan saya masih bertoksin ? sebenarnya badan tetap mempunyai pengumpuklan sisa-sisa atau toksin -toksin dalam usus sebanyak 6 hingga 10 paun walaupun kita mempunyai tabiat membuang air besar yang normal setiap hari . Jika usus badan adalah kotor dan ditetapkan dengan sisa yang tidak disingkirkan toksin yang kian berkumpul akan mengalir balik ke saluran darah dan menjejaskan sistem penghadaman dan kumuhan badan ,
maka ia amat penting untuk kita sentiasa mengekalkan  kebersihan dinding usus dengan mengamalkan program detoksifikasi yang berterusan .


KESAN TOKSIN PADA TUBUH MANUSIA

Kandungan toksin di dalam tubuh manusia dalam jangka waktu

yang lama dapat memusnahkan tiga sistem pembersihan toksin utama:

  1. Sistem pencernaan
  2. Sistem penyaringan: hati, ginjal, rahim dan kulit.
  3. Sistem endokrin: kelenjar pituitari, kelenjar adrenal, kelenjar gondok

Penyakit-penyakit yang disebabkan oleh penumpukan toksin adalah:
  1. Masalah atau Penyakit kulit: Penumpukan toksin di dalam kulit akan menyebabkan jerawat, dll
  2. Asma: Apabila seorang penderita mencuba mengeluarkan sisa pembuangan yang berlebihan, akan terlihat tanda-tanda seperti asma, batuk, hidung berair, bengkak air di mata, dll.
  3. Penyakit hati
  4. Pengerasan pada saluran darah: Sisa-sisa pembuangan bertoksin akan melekat pada dinding saluran darah dan menghambat peredaran darah yang lama kelamaan akan mengeras serta menebal. Hal tersebut dapat mengakibatkan tekanan darah tinggi, pembekuan darah,lemah jantung dan stroke.
  5. Masalah atau Penyakit jantung dan tekanan darah tinggi
  6. Hempedu &  batu ginjal: Toksin yang menumpu di dalam kantong hempedu atau buah pinggang dapat mengeras menjadi batu (dari sebesar sebutir pasir di kantong hempedu sampai sebesar telur  ).
  7. Sakit persendian &  tulang linu: Toksin yang bersifat asam dalam tubuh dapat mengakibatkan sendi tubuh membengkak. Jika keadaan semakin parah, tubuh akan mederita sakit persendian atau artritis. Apabila toksin tersebut berakibat buruk terhadap otot-otot, tubuh akan mengalami tulang linu atau rematik.
  8. Tumor: Pembuangan bertoksin yang tertumpu di berbagai jaringan tubuh dapat menyebabkan tumor
  9. Demam: Demam adalah cara tubuh kita membersihkan diri sendiri. Apabila sel darah putih melawan racun di dalam tubuh, tingkat metabolisme semakin cepat sehingga mengakibatkan tubuh kita demam.
  10. Perut kembung
  11. Kerosakan gigi
  12. Sembelit: Sembelit merupakan penyebab utama berbagai penyakit. Sisa pembuangan bertoksin yang menumpu pada dinding usus akan menyebabkan usus ditutupi lapisan selaput yang tebal dan berat.
    .

    melilea organik indonesia
    Hal tersebut menyebabkan proses pengeluaran yang membantu pencernaan semakin berkurang. Akibatnya bahan-bahan yang tidak tercerna akan mengakibatkan penyakit gastrousus. Apabila toksin semakin bertambah, toksin yang melapisi dinding usus tersebut sudah mulai meracuni darah dan menyebabkan berbagai penyakit.

  13. Terlalu gemuk atau kurus: Bentuk tubuh yang tidak ideal biasanya berasal dari tingkat metabolisme yang berlebihan. Mereka yang berbadan gemuk mempunyai lemak berlebihan yang penuh dengan sisa-sisa pembuangan. Sementara mereka yang berbadan kurus tidak dapat menyerap zat-zat makanan dengan efekti




******************************************************

3 )) RAHSIA IDAMAN WANITA MENGETATKAN FARAJ & MEMEJALKAN PAYU DARA SECARA SEMULAJDI
DAN
Jika anda salah seorang ribuan lelaki yang bergelar suami adakah pasangan anda puas ketika hubungan bersama ??? Disini ada penawarnya ... jangan biarkan pasangan anda terus merana dengan masalah ini
    
Kajian mendapati ramai wanita bergelar isteri tidak puas dalam hubungan sex , Adakah pasangan anda tergolong seperti di bawah :



Jangan biarkan pasangan anda menderita kini dapatkan KHASIAT DARI PRODUK maznah bahari cosmetics iaitu DR MAZ NUTRIMILK

APAKAH PUNCA- PUNCA MASALAH INI :

  • MASALAH KESIHATAN - PENGEDARAN DARAH PUNCA UTAMA MASALAH EREKSI
  • DIABETES
  • TABIAT YANG TIDAK SIHAT - PENYALAHGUNAAN DADAH , KOLESTROL TINGGI , MAKANAN YANG BERLEBIHAN DAN MEROKOK
  • PENYAKIT JANTUNG , KOLESTROL TINGGI DAN DARAH TINGGI
    INILAH PENAWARNYA !!! DR. MAZ NUTRIMILK



    Pemilihan herba-herba terpilih semulajadi yang mempunyai kelebihan tersendiri dan diproses untuk kesan yang lebih efektif dengan mesin-mesin yang berteknologi tinggi buat pengguna yang mengamalkannya .

    KHASIAT DR. MAZ NUTRIMILK :

    •  meningkatkan stamina - menyimpan tenaga dalam badan 
    • mampu meningkatkan tenaga seksual 
    • membantu meningkatkan ketahanan tubuh badan 
    • memulihkan masalah kencing manis 
    • membantu masalah ejakulasi pramatang 
    • mengawalkan tekanan darah
    • memulihkan masalah pelbagai penyakit 
    • mampu meningkatkan fungsi fisiologikal tubuh badan
    • membantu menguatkan tenaga batin sesiapa yang mengamalkannya
    • membantu meningkatkan kecergasan & merapatkan hubungan suami isteri 

    Bakteria yang merbahaya adalah disebabkan oleh makanan yan tidak dihadamkan dengan sempurna di dalam usus. Sebagai akibatnya, badan akan menghasilkan toksin yang akan mendatangkan keburukan kepada badan yang sihat. Inilah bagaimana koprostasis terperangkap di dalam tubuh dan menjadi punca kepada pelbagai jenis penyakit.

    ***********************************************************************




    minyak kelapa dara

    minyak kelapa dara

    resdung

    resdung
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Nutrisi Untuk Badan

    Kulit

    ::-moz-selection { background: #CC3399; color: #ffffff; }